06 Haziran 2015 tarihinde Ümit  Yılmaz rehberliğinde Soner Ulutan, Devlet Pasin Ulutan,Yusuf Genç , Ayten Demirtaş, Uğur Demirtaş, Kemal Yılmaz, Işıl Sözer, Levent Beyoğlu, Mehmet Almaç, Ufuk Küçükgöl, Hülya Şenoğlu, Elvan Tekinkaya, Ayşegül Erden, Mustafa Tüylek, Şerafettin Korkmaz, Okan Kurtuluş ve konuk sporcular Yüksek Doğa Severler Kulübü’nden Sami Rodoplu, Ufuk Tombak, Ali Zafer Erkoç, Can Kavas, Hüseyin Atmaca ile Doruk Dağcılık Oryantiring ve Rafting Kulübü’den Fatih Çakırtaş’tan oluşan ekip trans etkinliğini gerçekleştirirken, üyelerimiz Hacer Yılmaz, Aydan Arda Yalçın, Nilüfer Sokol Yılmaz, Sunay Kosova Tüylek Bursa Şehir Gezisi yapmışlardır.

 

5 Haziran Cuma gecesi 23:15 de İzmir’den hareket eden ekip, 6 Haziran cumartesi sabahı  saat 05:30 Soğukpınar Köyü’ne vardı. Kahvaltı sonrası hazırlıklar yapılıp 06:30’da Soğukpınar’dan ( 950 m ), traktörle hareket ederek 1443 metrede bulunan Ketenlik Yaylası’na hareket edildi. Ekip, 07:20 de tırmanışa başladı. 08:30 da 1850 metrede  Aras Şelaleleri’ne ulaşarak, sırt hattından saat 12:30 da Uludağ Zirve’ye ( 2543 m ) vardı.

 

Olumsuz hava koşulları içinde zirveye ulaşan ekip, hiç ara vermeyen yağış altında ve kuvvetli rüzgarla, inişini tamamlayarak saat 18:45 Alaçam Köyü’ne ( 1100 m ) ulaştı. 30 km lik transı zorlu hava koşulları ve zeminde hızlı bir şekilde tamamlayan ekip, dinlenme ve tazelenme molası sonrası saat 21:30 Bursa’dan hareket ederek, 7 Haziran gece yarısı saat 02:45 de  İzmir’e ulaşarak, kararlı, uyumlu ve başarılı bir şekilde etkinliği tamamlamış olmanın mutluluğu ile vatandaşlık görevlerini yerine getirmek üzere evlerine hareket ettiler.

 

Başta ekip lideri ve rehberi Ümit Yılmaz olmak üzere tüm sporcuları kutluyor, Bursa Gezisi’ne katılarak trans ekibine yol arkadaşlığı yapan üyelerimize de teşekkür ediyoruz.

 

İDADİK YÖNETİM KURULU