2015-2016 Yürüyüş Sezonumuzu 17-18 Ekim 2015 tarihlerinde Kavaklıdere Köyü yakınlarında Nif Dağı’nın İDADİK Kulübe mevkisinde düzenlediğimiz kamp ile açtık.

130 katılımcı ile güzel bir havada gerçekleşen kampın ilk günü İDADİK Koşu grubundan arkadaşlarımız Kapadokya Ultra Maratonu için antreman koşusu yaparken, 11 üyemizde Ümit Yılmaz liderliğinde kanyon geçişi yaptılar.

Üye ve konuklarımızın çocukları için küçük çevre yürüyüşleri yapıldı, çocuklar doğanın içinde yer almanın keyfini doyasıya yaşadılar.

Keyifli akşam yemeği sonrası kamp sakinleri, kamp ateşi etrafında iki konuğumuzun gitar dinletisi ile geceye devam ettiler.

Pazar günü kamp alanına üyemiz Hasan Tahsin Şaşmaz rehberliğinde yürüyüş grubumuzun ulaşması sonrası, açılış töreni gerçekleşti. Saygı duruşu ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı sonrası, Kulüp Başkanımız Soner Ulutan bu yıl kulübümüzün etkinliklerini özetliyerek, yeni sezonla ilgili bilgiler verdi. 2015 Yaz Dağcılık Temel Eğitimleri’ni tamamlayan üyelerimizin isimleri okunarak, kampta bulunana Gürsoy Durmaz ve Okan Kurtuluş’a kursu başarı ile tamamladıklarına dair belgeleri verildi.

Çocukların kır oyunlarıyla devam eden kampımız, yürüyüşçülerin geri dönüşe geçmeleri ardından kampın toplanması ile sona erdi.

Hep birlikte nice İDADİK Kampları’nın gerçekleşmesi dilekleriyle ….

 

İDADİK YÖNETİM KURULU

Fotoğraflar: Hasan Berat Kur-Ayşegül Akıncı Yüksel