Denizli - Honaz Dağı (2571 m) Tırmanışı 22 Kasım 2015 tarihinde Uğur Demirtaş rehberliğinde üyelerimiz Soner Ulutan, Mustafa Tüylek, Ümit Yılmaz, Adnan Öztaş, Yavuz Doğan, Hacer Yılmaz, Ufuk Küçükgöl, Yusuf Genç,  Sönmez Menteş, Işıl Sözer, Devlet Pasin Ulutan, Ayten Demirtaş, Sunay Tüylek, Sevcan Kanat, Hülya Şenoğlu, Niyaz Koç,  Şerafettin Korkmaz, Levent Altundaş, Şeref Arıca, Yaşar Kemal Sema, Caner Yalçınkaya, Fatih Çakırtaş, Gürsoy Durmaz, Aslı Doğan Sema, Berna Müstehlik, Hüma Sevil Özer ve konuk sporcular  Hıdır Coşkun ( YDS ), Hüseyin Atmaca ( YDS )’dan oluşan ekip tarafından başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

 

22 Kasım cumartesi saat 00:10 da Alsancak Stadı önünden hareket eden ekip, 05:40 da Cankurtaran piknik alanının üst kısmından ( 1450 metre )  tırmanışa başladı. Saat 09:00 da sis ve kuvvetli rüzgar altında Honaz Dağı’nın zirvesinde oldular. Zirvede verilen yemek molası sonrası 10:30 da inişe geçen ekip, 12:40 da 1450 metrede kendilerini bekleyen aracın yanında oldular. Kıyafet değişimi sonrası saat 13:05 hareket ederek, saat 18:30 İzmir’e vardılar.

 

            Ege Bölgesi’nin en yüksek dağına sisli ve kuvvetli rüzgarlı bir havada, yeni eğitim almış sporcuların da olduğu 29 kişilik kalabalık bir grupla, gerek disiplin, gerekse dağdaki performans açısından çok başarılı bir faaliyet gerçekleştiren başta Rehber Uğur Demirtaş ve ekibi kutluyoruz.

 İDADİK YÖNETİM KURULU

Fotoğraflar: Soner Ulutan- Hülya Şenoğlu