Değerli Üyelerimiz,

Sizlerin de takip ettiği üzere Haziran ayı itibariyle ülkece yeni normalleşme sürecine geçildi. Bu kapsamda Kulübümüzün Yıllık ana çalışma planında yer alan faaliyetlerin rehberleriyle görüşülerek, Haziran ayı ve yurt dışı faaliyetlerimiz hariç olmak üzere yurt içindeki faaliyetlerimizi gerçekleştirme yönünde mutabık kaldık.Yeni 3 aylık programımızı sizlerle yakında paylaşacağız.

Bu hususta TDF il Temsilciliği toplantısında görüşülen konular ve alınan tedbirler ise şöyledir:

Yıllık ana çalışma programı onaylanan kulüpler faaliyet planlarına uyabilir. Geçmişte yapılamayan faaliyetler için rehberler yeni tarih belirleyerek bunları tekrar bildirebilirler. Planlanmış faaliyetler için TDF`den tekrar izin alınması gerekli değil; ancak faaliyetten 15 gün önce Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne yazı yazılması gerekmektedir. Ayrıca faaliyet sırasında dikkat edilmesi kurallar:

•TDF onaylı YAÇP fotokopisi
•Her sporcunun imzalayacağı COVİD-19 risk formu
•Şehirler arası servislerde ikili koltuklarda sadece bir kişi olacak şekilde seyahat edebilecektir. Her katılımcı HES kodu almalıdır. HES kodu e-devlet üzerinden veya mobil telefonlara HES aplikasyonu yüklenerek alınabilir. HES kodu alamayan üyeler kesinlikle faaliyetlere katılamazlar.
•Araçlara binmeden önce mutlaka ateş ölçümleri yapılmış olacak ve kayıt altına alınacak, araçlarda dezenfektan bulunması ve yolculuk boyunca maske takılması zorunludur.

Bilgilerinize sunarız.

İDADİK Yönetim Kurulu